Overslaan en naar de inhoud gaan

Bijzonder jubileum-aanbod tijdens Beursvloer Stichtse Vecht

ma, 03/25/2019 - 16:42

De Beursvloer Stichtse Vecht, die wordt gehouden op donderdag 20 juni, start dit keer met een bijzonder aanbod! Van der Heijden Bouwbedrijf B.V. bestaat 35 jaar en wil dit graag vieren door iets terug te doen voor de maatschappij. Dat doen Jeroen en Carla van der Heijden door met een speciaal aanbod voor verenigingen, stichtingen, scholen en zorgorganisaties aan de Beursvloer mee te doen.

Het jubileum-aanbod
Het kloppend hart van hun bouwbedrijf zijn de mensen met gouden handjes. Die, met name, willen zij dan ook graag inzetten in hun jubileum-aanbod: een afgeronde bouwklus ter waarde van maar liefst vijfduizend euro! Als voorbeeld en ter inspiratie dient de complete renovatie indertijd, bij hun 25-jarig jubileum, van het toiletgebouw van zwembad De Meent of een klus die hiermee vergelijkbaar kan zijn. De Bijenstal

Oproep aan verenigingen, stichtingen, scholen en zorgorganisaties
Bent u of kent u een organisatie met een bouw-gerelateerde klus en wilt u graag kans maken op deze unieke XXL Match? Stuur een email naar info@beursvloerstichtsevecht.nl met uw vraag, waarom uw klus moet worden gekozen en een korte omschrijving van de organisatie (doel, missie) en stuur deze vóór 15 mei 2019 in.

De jury, bestaande uit Jeroen en Carla van der Heijden en enkele betrokken ondernemers, maakt een shortlist van de drie beste inzendingen. De genomineerde inzenders worden uitgenodigd om eind mei een korte pitch van vijf minuten voor de jury neer te zetten.
De winnaar van dit jubileum-aanbod wordt bekendgemaakt tijdens de Beursvloer Stichtse Vecht op 20 juni bij Kansis in Breukelen.