Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijfde Beursvloer Stichtse Vecht op 2 november 2017

ma, 06/26/2017 - 12:27

Op donderdagmiddag 2 november 2017 vindt de vijfde editie plaats van een Beursvloer Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) in de gemeente Stichtse Vecht. Naast alle bedrijven (klein en groot) zijn ook alle maatschappelijke organisaties, verenigingen, clubs en instellingen uit de gemeente van harte welkom om hieraan mee te doen. 

De opzet van de beursvloer is  om bedrijven te koppelen aan maatschappelijke organisaties. Gelukkig blijkt steeds weer dat ondernemers graag concreet invulling geven aan hun maatschappelijke betrokkenheid en daar ook baat bij hebben, zeker in de eigen gemeente. En de vele verenigingen, clubs en organisaties met een maatschappelijk doel kunnen een steuntje in de rug  heel goed gebruiken. De beursvloer is daarmee voor iedereen interessant.

Net als op een echte beursvloer wordt op de maatschappelijke beursvloer onder tijdsdruk ‘gehandeld’.  Maar…  geld is taboe. Bedrijven leveren kennis, diensten, middelen en/of faciliteiten en krijgen daar een tegenprestatie van de maatschappelijke organisaties voor terug. Dit noemen we een ‘match’, die officieel wordt vastgelegd en bekrachtigd door de notaris. Een twaalftal hoekmannen en hoekvrouwen zorgt ervoor dat alles zo goed en prettig mogelijk verloopt. Iedere beursvloer is een feestje!
Het is laagdrempelig, iedereen heeft wel iets te bieden en kan dus wat voor een ander betekenen.

Voor meer informatie over de beursvloer of voor direct aanmelden kunt u terecht op de website www.beursvloerstichtsevecht.nl. De beursvloermakelaar Rietje Beeren is per mail te bereiken via  info@beursvloerstichtsevecht.nl.