Overslaan en naar de inhoud gaan

Vierde Beursvloer Stichtse Vecht op 21 april 2016

ma, 02/15/2016 - 15:41

uitnodiging

Op donderdag 21 april 2016 vindt de vierde Beursvloer plaats in Stichtse Vecht. De Beursvloer is hét evenement waar bedrijven (groot en klein) en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid. Pauw Bedrijven aan De Corridor in Breukelen stelt hiervoor net als tijdens vorige edities ruimte beschikbaar. Burgemeester Witteman slaat de gong om precies 16.30 uur waarna de beursvloer tot leven komt.

Dat niet aan alles een prijskaartje hangt, bewijst de Beursvloer. Hier wordt niet in euro's gehandeld maar in vraag en aanbod van diensten, kennis, materialen en faciliteiten. Bedrijven leveren een dienst aan een maatschappelijke organisatie, die daar een tegenprestatie voor levert. Zo ontstaan soms hele verrassende matches, de laatste Beursvloer leverde er maar liefst 178 op. Het maken van een match hoeft niet ingewikkeld te zijn, het kan om van alles gaan, om materiaal, helpende handen of faciliteiten. De Beursvloer is daarmee voor iedereen interessant. Het is laagdrempelig, iedereen heeft wel iets te bieden en kan dus wat voor een ander betekenen.

De Beursvloer is een succes voor alle deelnemers. Maatschappelijke organisaties krijgen een steuntje in de rug, wat ze goed kunnen gebruiken en bedrijven kunnen op deze manier hun maatschappelijke betrokkenheid tonen en daar concreet invulling aan geven. We hopen dit jaar op een record aantal deelnemers en matches.

Heeft u interesse, wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Neem een kijkje op deze site of neem contact op met Rietje Beeren, beursvloermakelaar, via info@beursvloerstichtsevecht.nl