Skip to main content

Ze weten ons inmiddels te vinden!

Tue, 03/09/2010 - 00:00

“Beursvloer Breukelen: dé ideale manier om als nieuwe ondernemer kennis te maken met organisaties en andere ondernemers”, zegt Patricia Timmer van DOT Facility Services, een bedrijf dat voor de inrichting, installatie en service van kantoren zorgt.

Samen met echtgenoot  Dave runt ze al geruime tijd hun bedrijf en medio 2008 zijn ze in Breukelen op De Corridor neergestreken om dichter bij hun klanten te zitten. ‘Als nieuwe ondernemer is het belangrijk dat mensen weten wie je bent en waar ze je kunnen vinden. Vorig jaar hebben wij voor het eerst deelgenomen aan de Beursvloer en het heeft ons buiten een maatschappelijke betrokkenheid ook naamsbekendheid gegeven. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat dit ook voor andere bedrijven in Breukelen echt te moeite waard is’.

De Beursvloer is voor haar ook een uitdaging om gezamenlijk, met maatschappelijke organisaties, te kijken wat je voor elkaar kunt betekenen . Wat spreekt je aan, is er een klik en welke links zijn er te maken.
Voor bedrijven  is er een bijeenkomst georganiseerd voorafgaand aan de beursvloer. Deze wordt dit jaar voor de allereerste keer gehouden en is  zeker  een pluspunt te noemen. Zo bestaat er de mogelijkheid om contacten te leggen en onderling met elkaar kennis te maken;  iets waar het in de hectiek van de beursvloer vaak aan ontbreekt.

Als actief en betrokken inwoner van Breukelen kent Patricia inmiddels al meer mensen dan haar buurman, een bekende Breukelenaar.  Het laten zien van hun maatschappelijke gezicht  op de derde Beursvloer is voor DOT Facility Services een vanzelfsprekendheid.