Skip to main content

Een rijke oogst!

Mon, 04/05/2010 - 00:00

‘In de eerste plaats hebben we onze wensen kunnen vervullen’! Aan het woord is Jacob Oostwoud Wijdenes, voorzitter van de stichting samenwerken in Breukelen beter bekend als het SWIB. ‘Maar verassend was dat we ter plekke ook enkele cursussen hebben kunnen regelen. Daar hadden we nog niet eerder aan gedacht om dat op de Beursvloer te doen.

Toen Lyanne Metz van Lyanne Metz Makelaardij ons een voorstel deed voor een nieuwe cursus 'de onroerend goed tafel' werden wij wakker. Dat kan natuurlijk ook!!! Toen die geregeld was, zijn we er zelf actief naar op zoek gegaan. We hebben de bereidheid van Nyenrode voor twee rondleidingen , iets wat we al jaren graag willen. Op die manier hebben we ook een match gemaakt met All Bakers BV, de bakkerij van Niek de la Haije,  voor een rondleiding en een match voor een kijkje achter de schermen van Pauw bedrijven.

We hebben verder ook een 'in principe' match met een zangkoor uit Maarssen voor een cursusavond. Omdat zij niet het mandaad hadden hebben we dat niet in de boeken durven zetten maar ik denk dat het wel goed komt. Al met al een rijke oogst zou ik zeggen.’

""