Skip to main content

Burgemeester installeert ambassadeurs van de Beursvloer Stichtse Vecht

Sat, 07/09/2011 - 00:00

Met zoveel mooie matches op de beursvloeren in Breukelen en Maarssen bleek het niet moeilijk om nieuwe enthousiaste ambassadeurs te vinden voor de eerste Beursvloer Stichtse Vecht. Op 8 juli kregen Angelika Pelsink, Adrie de Lange, Carel Leuftink, Roald Koster en wethouders Jaap Verkroost en Vital van der Horst van burgemeester Mirjam van ’t Veld het logo van de beursvloer opgespeld. Hiermee werden zij officieel geïnstalleerd als ambassadeurs. Samen met de ambassadeurs Hendrik Jan van Oostrum en Stephan Verzijlbergen en burgemeester van ’t Veld zelf dragen zij graag de missie en doelstelling van de beursvloer uit. Ongetwijfeld weten zij vele ondernemers te enthousiasmeren om op 13 oktober naar de eerste Beursvloer Stichtse Vecht te komen.

Het was een drukte van belang op 8 juli, in de burgemeesterskamer, zo druk dat zelfs uitgeweken moest worden naar de trouwzaal. Ambassadeurs, leden van de beurscommissie, de accountant, pers en andere betrokkenen werden geïnformeerd over de eerste Beursvloer Stichtse Vecht die op donderdag 13 oktober plaatsvindt. Iedereen kreeg er zin in: de eerste beursvloer in de nieuwe gemeente Stichtse Vecht moet een groot succes worden, met heel veel mooie matches.

Aan de kersverse ambassadeurs zal het niet liggen: zij onderschrijven stuk voor stuk vol enthousiasme de missie en doelstelling van de beursvloer, willen dit actief binnen hun eigen netwerk uitdragen en brengen hun enthousiasme graag op ondernemers over. Dit moet wel resulteren in een mooie beursvloer.

""