Skip to main content

Goed voorbereid de beursvloer op

Mon, 02/01/2010 - 00:00

Op donderdagavond 4 maart a.s. kunnen maatschappelijke organisaties, verenigingen en instellingen uit de gemeente Breukelen zich voorbereiden op de derde beursvloer ‘maatschappelijk betrokken ondernemen’  via de workshop “Zaken voor Zaken”.

De derde beursvloer in Breukelen wordt gehouden op donderdag 25 maart a.s. in het koetshuis van Kasteel Nyenrode en het thema is duurzaamheid. De beursvloer biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid duurzame relaties op te bouwen, maar natuurlijk worden er ook (duurzame) matches gesloten op het gebied van bijvoorbeeld energiebesparing en milieuvriendelijke bouwmaterialen.

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat kunnen de oud-deelnemers aan de  beursvloer van harte beamen. Op dit dynamische evenement valt heel veel binnen te halen voor vrijwilligersorganisaties en non-profit instellingen (vorig jaar werden er 100 matches gesloten!), maar je moet wel weten wat je wilt en je snel, duidelijk en het liefst ook nog heel origineel kunnen presenteren. En natuurlijk is het ook van belang dat u weet wat uw organisatie het bedrijfsleven te bieden heeft.  

Tijdens de workshop “Zaken voor Zaken” ontvangen de deelnemers alle benodigde informatie , ook over het thema duurzaamheid en de mogelijkheid van het benutten van fondsen  op de beursvloer. Vervolgens gaan ze actief met elkaar aan de slag om de mogelijkheden te verkennen en creatieve ideeën op te doen. Het is dit jaar de bedoeling dat vele projecten al voor de beursvloer zelf op deze website worden geplaatst, zodat ook de bedrijven de mogelijkheid hebben zich grondig voor te bereiden.

Workshop “ Zaken voor Zaken”   Datum: donderdag 4 maart 2010
                                                          Tijd: 19.30 tot 22.00 uur  
                                                          Plaats: Brandweerkazerne te Breukelen

NB: bij voldoende animo zal er op woensdag 3 maart een tweede workshop worden aangeboden in Kockengen
Aanmelden kan door hier te klikken of direct bij de beursvloermakelaar Rietje Beeren, telnr.: 0346 266706 of 06 24808958