Skip to main content

Maakt u het verschil?

Thu, 03/11/2010 - 00:00

Nog maar twee weken zijn wij verwijderd van de derde Beursvloer Breukelen op donderdag 25 maart a.s.  De burgemeester slaat nog net niet op de gong, de hoekmannen en - vrouwen spreken u nog net niet aan en de spreekstalmeester heeft nog net niet de eerste match bekend gemaakt…  U begrijpt het: wij zijn er klaar voor! Nu u nog. Samen gaan we er weer een succes van maken.

Lente op de Beursvloer

Na een lange winter, waar maar geen einde aan lijkt te komen, zijn we onderhand toe aan zonneschijn, hogere temperaturen en vrolijke gezichten. Weg met de winterblues en opgewekt het voorjaar in. De remedie is deelname aan de Beursvloer Breukelen; gegarandeerd blije gezichten om je heen, aangenaam stijgende temperaturen en dan komt de zonneschijn vanzelf. Dus maatschappelijke organisaties en bedrijven: mochten jullie nog niet aangemeld zijn, dan kunnen jullie dat alsnog doen. Jullie zijn van harte uitgenodigd.

Ontmoet de medeaanbieders

Voor de allereerste keer zal voorafgaand aan de beursvloer een bijeenkomst gehouden worden voor de deelnemende bedrijven waar o.a. ook de burgemeester en wethouder bij aanwezig zijn. Zo bestaat er de mogelijkheid om onderling met elkaar kennis te maken en contacten te leggen waar het in de hectiek van de beursvloer zelf vaak aan ontbreekt.

Deze bijeenkomst, exclusief voor bedrijven, is van 15.30 – 16.30 uur.
Aansluitend vindt de beursvloer plaats van 16.30 – 18.30 uur.

Voorbereiden scoort

Op de beursvloer zelf is het een hectisch gebeuren. De partijen gaan op zoek naar elkaar, al dan niet met hulp van hoekmannen en –vrouwen. Om het wat effectiever te laten verlopen kunt zich voorbereiden door op de website te kijken onder markplaats. Hier vindt u alle bedrijven (aanbieders) en maatschappelijke organisaties (vragers) die zich inmiddels aangemeld hebben. Zo krijgt u een idee bij wie u terecht kunt met uw wens of aanbod en kunt u gericht op zoek gaan. Ook vindt u er praktische informatie over de fondsen, het zakendoen met bedrijven en kunt u zich daar ook aanmelden.

Wij verwelkomen u graag op de derde Beursvloer Breukelen!