Skip to main content

Een geweldig resultaat… 127 matches!

Sat, 03/27/2010 - 00:00

De derde Beursvloer Breukelen op donderdag 25 maart j.l. is absoluut een succes te noemen. Nog voor dat de burgemeester de slag op de gong had gegeven stond er al een rij voor de notaris te wachten om hun matchovereenkomst af te laten stempelen. Dat bleek een goed teken.

Volop lente op de beursvloer

Het was een zeer aangename lentedag met veel zonneschijn dus  werd er niet alleen binnen maar ook buiten  druk gehandeld. Het was gezellig met veel, heel veel vrolijke gezichten. Veel maatschappelijke organisaties hadden zichtbaar werk gemaakt van hun herkenbaarheid door mooie hoeden, shirts en zelfs hoepelende rokken te dragen.

Ruimhartige en bereidwillige inzet

Deze keer waren er weer meer deelnemende bedrijven dan vorige keer en waren de hoekmannen en –vrouwen gestoken in goed herkenbare, prachtige rode jassen met op de rug het logo van de Beursvloer Breukelen. Door de ruimhartige en bereidwillige inzet van de deelnemende bedrijven, de fantastisch ‘matchende’ rol van de hoekmannen en –vrouwen, een zeer gedreven spreekstalmeester en het enthousiasme van iedereen die aanwezig was hebben we af kunnen sluiten met het geweldige resultaat van 127 matches.

""